Humanitarni koncert u Sponzi

Humanitarnim koncertom „Pjesma puni život moj" prikupljeno je 8.570,00 Kn za Udrugu za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije
Na inicijativu članica ženske klape „Fortuna" u subotu, 20. srpnja 2013. u Palači Sponza održan je humanitarni koncert „Pjesma puni život moj" za Udrugu za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije.
Klapska pjesma i nastup Dječjeg vrtića Gruž oduševili su brojnu publiku u Palači Sponza koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Ovim koncertom prikupljeno je ukupno 8.570,00 Kn, od toga 7.000,00 Kn od prodaje ulaznica, a 1.570,00 Kn od dobrovoljnih priloga za radove koje su članice Udruge izložile na štandu ispred Sponze.
Uz sudjelovanje domaćina, ženske klape „Fortuna" iz Dubrovnika te gostujućih klapa mješovite klape „Pulena" iz Korčule i ženske klape „Špirit" iz Splita, na iznenađenje svih prisutnih, mališani Dječjeg vrtića Gruž izvedbom Potkola i Čička upotpunili su jednosatni program.
Pred kraj koncerta, članica Udruge Dora Kucljak uručila je svim sudionicima prigodne poklone, ukrase od keramike nastale na kreativnim radionicama roditelja i djece, a koncert je zaokružen zajedničkom pjesmom Dubrovačkih trubadura „Marijana" u izvedbi svih sudionika i podrškom iz publike.
Udruga za Down sindrom DNŽ zahvaljuje se članicama klape „Fortuna" na organizaciji humanitarnog koncerta „Pjesma puni život moj"! Hvala svim izvođačima klapa „Pulena" i „Špirit", sponzorima i donatorima, Maji Šoš i Dječjem vrtiću Gruž, Linđovcima Mateu Čaniću, Jadranu Radoniću i Mariu Lale, te svima koji su na bilo koji način pridonijeli realizaciji ovog humanitarnog koncerta.
Zahvaljujemo se svima koji su kupnjom ulaznica i dobrovoljnim prilozima potpomogli daljnji rad naše Udruge.
Neri Kosjerini i Nikolini Potrebici, članicama klape „Fortuna", veliko hvala od srca!