Svečano otvaranje prostora udruge

Udruga za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije 29. 12. 2012. svečano je otvorila svoje nove prostore koje je za potrebe udruge grad Dubrovnik ustupio na korištenje. U sklopu velike donatorske akcije "Dajmo ljubav djeci ljubavi" u organizaciji gospođe Marine Sršen, prikupljena su financijska sredstva potrebna za preuređenje i opremanje kako bi ih članovi udruge mogli koristiti za svoje aktivnosti.

Inicijator i orgnizator velike donatorske akcije gospođa Marina Sršen od srca se zahvalila svima koji su pomogli u ostvarenju zajedničkog cilja, uređenju prostora ove Udruge koji će članovima itekako olakšati rad i život.

" Djeca koja su rođena s Down sindromom su djeca koja imaju posebne potrebe, ali nisu djeca koja su hendikepirana. Oni pokazuju jednu nadu, razumijevanje i rezultate koje su znatno bolji nego što se u početku moglo očekivati, a za to su najzaslužniji njihovi roditelji koji u ovoj Udruzi izvrsno rade i surađuju jedni s drugima" rekao je gradonačelik Andro Vlahušić koji je uručio udruzi ček na iznos od pet tisuća kuna, poručivši da će grad Dubrovnik i dalje pomagati Udrugu i pratiti njen daljnji rad.

Predsjednica Udruge Katja Mišeta uručila je zahvalnice svim sudionicima donatorske akcije Dajmo ljubav djeci ljubavi, i u ime roditelja i djece udruge još se jedno svima zahvalila.